31/03/2016

En breu es publicarà nova convocatòria d'ajuts

Al llarg de les properes setmanes es publiqui nova convocatòria d'ajuts del programa "Aixequem Persianes" un cop aprovades les bases reguladores.

09/11/2015

Més avantatges per projectes emprenedors

Es defineixen 6 tipus d’ajuts, entre els quals els ajuts econòmics passen tots a ser a fons perdut per l’inici de l’activitat, de manera que es poden aconseguir fins a 3.500€.

09/06/2015

Sessió informativa sobre el programa Aixequem Persianes

El dia 11 de juny Girona Emprèn acull una sessió informativa sobre el programa d’incentius per a la implantació de negocis a Sant Narcís, Santa Eugènia i Can Gibert del Pla.

08/04/2015

Ampliació del programa als barris de Santa Eugèna i Can Gibert del Pla

Superat el primer any d'implantació del programa Aixequem Persianes al barri de Sant Narcís, l'Ajuntament de Girona aposta per ampliar l'aplicació del programa als barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla per ser els que, d'acord a l'Inventari comercial i de serveis (2013) que llista i classifica per activitat comercial tots els locals situats en baixos de la ciutat de Girona, mostra com aquests barris són els que tenen una proporció més alta de locals comercials i de serveis buits, molt per sobre de la mitjana de la ciutat. Amb l'objectiu ...

27/05/2014

Reunió tècnica entre el Col·legi d'Administradors de la Propietat Immobiliària de Girona i l'Ajuntament de Girona

Ha tingut lloc una reunió tècnica de seguiment del programa Aixequem persianes entre el Col·legi d'Administradors de la Propietat Immobiliària de Girona i l'Ajuntament de Girona.

29/04/2014

L’Ajuntament de Girona reforça el programa amb la incorporació del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la presidenta del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya de la demarcació de Girona, Teresa Casas, han signat aquest matí el conveni de col·laboració entre el consistori i l’entitat per reforçar el programa “Aixequem persianes”. A través del conveni, les empreses beneficiàries del programa disposaran de 3 hores d’assessorament professional per donar eines estratègiques mitjançant les quals aconseguir un major atractiu de ...

16/10/2013

Conveni de col·laboració

Es signa un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Girona i el Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària, el Col·legi d’Administradors de Finques de Girona, l’Associació de comerciants i PIMES Sant Narcís – Zona Sud – Plaça de l’Assumpció i l’Associació de comerciants i petits empresaris de Sant Narcís – Sector Dominiques.

16/10/2013

Creació de la nova pàgina web del programa "Aixequem persianes"

Aquesta nova pàgina web vol ser una plataforma de promoció dels locals en planta baixa acollits al programa d'incentius "Aixequem Persianes", així com oferir informació i condicions per acollir-se a aquest incentiu municipal. Aquests locals són gestionats directament i en exclusiva pelsl Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària i el Col·legi d’Administradors de Finques de Girona. Per a més informació es pot fer arribar un formulari de contacte al servei Girona Emprèn de l'àrea de ...

16/10/2013

El programa "Aixequem persianes" es promociona a Fira de Girona

El programa "Aixequem persianes" es va donar a conèixer en un estand promocional en el marc de la Fira de Mostres de Girona que va tenir lloc del 29 d'octubre al 3 de novembre de 2013.